Ugrás tartalomra

Felhasználás feltételei

Általános rendelkezések
1. A Fórum magánterület, a szolgáltatást a RevoMag (Szolgáltató) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod ezeket.
2. A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.
3. A Fórum használata során nem módosíthatod a Fórum rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.
4. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
5. A Fórum bizonyos részeit csak 18. életévüket betöltött felhasználóink látogathatják, ezeket jól láthatóan jelöltük meg.
6. Regisztrációddal felhatalmazod a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztálás után ránk bízott adataidat különlegesen bizalmasan kezeljük, ha kétségeid vannak, kérjük tekintsd meg Adatvédelmi elveinket.
7. Valamennyi fórumos aktivitásért, amely a te felhasználói neved alatt történik, te vagy a felelős. Amennyiben tudomásodra jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba velünk.

Tartalom
1. Sem a Szolgáltató, sem a RevoMag szerkesztősége a Fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A Fórumon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. A Fórum alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait. A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés lehetőség szerint a forrás megjelölésével történik.
2. Ha a felhasználó nem ért egyet valamelyik konkrét tartalma egyik felhasználásával, kérhető, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületről. A szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges és az adott topik integritását nem fenyegeti. Ezt a Szolgáltatónak lehetősége van mérlegelni.
3. A Fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
4. Nem használhatod Fórumainkat arra, hogy olyan információkat tégy közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.
5. Nem használhatod Fórumainkat reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezel a Szolgáltatótól.
6. Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a Fórumokon az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.
7. Az Szolgáltató a Fórum moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a fórumos felhasználói azonosítót megszüntethetik.

Egyéb rendelkezések
1. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a szolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.
2. A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók értesítést kapnak a Fórum hírei között.